Naval:

- PPG Amercoat poseda o linie completa de produse de acoperire verificate pentru orice tip de vapor, inclusiv protectii antivegetative, protectii interioare pentru tancuri de balast si apa, protectii pentru calele cargourilor, protectii interioare pentru tancurile de produse chimice, protectii pentru carena si opera moarta a navei. Ameron este in acest moment cel mai mare furnizor de acoperiri marine de inalta prformanta din SUA si este un important furnizor al Marinei Militare Americane.

Offshore:

- Inca din anii 50, cind a inceput extractia de petrol in Golful Mexic, acoperirile Amercoat au fost utilizate pentru protejarea platformelor marine. Astazi PPG Amercoat protejeaza pretutindeni in lume platformele marine in Marea Nordului, Alaska, Strimtoarea Magelan, Golul Bohai / China, Marea Caspica, Golful Persic, Noua Zeelanda, Indonezia. Cele mai mari platforme din lume sunt protejate cu produsele PPG Amercoat. Numeroase sisteme de protectie satisfac cele mai exigente cereri ale exploatarilor petroliere marine.

Petro - Chimie:

- PPG Amercoat deserveste industria chimica si petrochimica de peste 50 de ani. Prima acoperire rezistenta din punct de vedere chimic a fost realizata in anii 40 intr-un complex petro-chimic in California. Tot in industria chimica, PPG a introdus produsul Dimetcote, prima acoperire anorganica pe baza de silicat si zinc si o gama de produse de protectie interioara de lunga durata si rezistenta chimic. Introducerea tehnologiei PSX a dat multor platforme chimice posibilitatea de a trece de la sistemele clasice cu 3 sau 4 straturi la sistemul Ameron cu 2 straturi. PSX ofera rezistenta la factori agresivi atmosferici si asigura controlul coroziunii.

Centrale Nucleare:

- Cu 30 de ani in urma, cind a inceput comercializarea energiei nucleare, in zonele reactorului au fost necesare protectii decontaminabile, care sa fie rezistente la temperatura, produsi chimici si radiatii. Produsele Amercoat epoxidice au fost primele care au raspuns acestor solicitari stricte si de atunci, PPG furnizeaza protectii pentru peste 100 de centrale nucleare din toata lumea. Astazi acoperirile PPG Amercoat sunt folosite pe platformele nucleare de orice tip pentru a proteja structura metalica, pardoselile, peretii, interiorul si exteriorul rezervoarelor, zonele de tratarea apei, depozitele, conductele si oriunde este necesara o protectie pe termen lung.

Infrastructura:

- Protectiile PPG Amercoat pot fi folosite ori de cite ori este necesara o protectie pe termen lung sau performanta in conditii grele de lucru, beneficiind de luciu si culori atractive. Diferitele utilizari ale acoperirilor PPG includ : amenajari urbane, tancuri pentru apa potabila, platforme de tratare a apei reziduale, poduri rutiere, exteriorele cladirilor, vagoane cisterna, vagon-buncar, fabrici alimentare si farmaceutice, stadioane, centre comerciale, parcuri de distractie, faruri, aeroporturi, hoteluri, etc. Apelati la produsele de inalta calitate PPG Amercoat pentru a avea tehnologii avansate si performante.

Calitate:

- PPG Amercoat este un deschizator de drumuri nu numai prin performata produselor sale dar mai ales in domeniul protectiei mediului. In timp ce multe companii producatoare de protectii ofereau numai produse industriale cu continut mare de solvent, PPG a inceput sa introduca produse cu continut scazut de solvent, sau fara solvent, cu continut mare de solide, produse pe baza de apa care au redus gradul de poluare si au oferit o mai mare protectie pentru aplicatori si care satisfac in contiuare cele mai exigente cereri de protectie si performanta cerute de piata.

Servicii:

- PPG Amercoat ofera solutii pentru problemele Dumneavoastra legate de protectii. Va vom ajuta sa va evaluati necesitatile legate de protectii. Va vom ajuta sa alegeti protectia corecta. Pe scurt PPG Amercoat va deveni parte integranta a procesului Dumneavoastra de productie.

Perspective:

- PPG Amercoat isi propune sa continue sa fie leader in dezvoltarea tehnologiei protectiilor, sa-si imbunatateasca produsele cu proprietati de aplicare mai performante pentru a-si satisface clientii. Dezvoltarea globala continua, PPG Amercoat ne consolideaza pozitia pentru a veni in sprijinul noilor cerinte ale partenerilor de afaceri din intreaga lume.